Det er dette som beviser for meg at det virkelig ER høst!

ja i dag har jeg og min kjære mormor vært på campingvognen og stengt for høsten. Det slår meg aldri at det er høst før vi stenger vognen for høsten/vinteren. Men da slår det meg for fullt også! haha Det begynner jo og bli skikkelig kaldt nå også, jeg fryser skikkelig når jeg står opp og reier på jobben om morgningen, nå er det ikke lenge før kåpen må finnes frem og taes i bruk gitt!Å gud som jeg savner sommeren, jeg elsker virkelig sommeren<3 Meen nå må jeg ikke bli alt for "høstdeprimerende" her da, er jo utrolig mye som er koselig med høsten også. Det og kunne kle seg i fine kåper og støvletter og skjerf luer og vanter. Ååå det er jo så koselig og "pynte" seg litt før man går ut døren også!


Bare skjekk den lekre kåpen Mary kate har her (Love it)

Også ikke mint det og kunne sitte inne på kveldene med levende lys og en varm kopp med kakao under pleddet forran tven! ahh innehygge<3


Bildet er lånt HER

På vei tilbake fra campingen ble det et stopp på Mosseporten senter for og handle litt og da fikk jeg nye klær og litt diverse av mormor! Jeg har værdens snilleste mormor, ingen tvil!

Nå sitter jeg og koser meg forran tv'en og ser på "Alt for Norge" haha det er så genialt!

Ha en fin kveld alle hjerter!Én kommentar

Karen L

24.sep.2011 kl.20:58

Ha en fin helg :)

Skriv en ny kommentar

hits