Noen leger er bare så teite!!

Ja rett og slett overskriften sier vel sitt!

Men jeg har kanskje glemt og fortelle dere? Jo jeg hadde jo så sinnsykt vondt i halsen vet dere, så jeg reiste på legevakten på mandagen og tok halsprøve og sånn stikk i fingeren, men han stygge doktoren mente jeg ikke var syk?? wtf, nei jeg bare later som jeg hadde jeg lyst til å si, trenger litt sympati liksom! haha legen var såå teit, jeg hadde jo ikke giddi å dratt på legevakten vist jeg ikke var syk?

Men jeg håpet det beste, ble sendt hjem uten noe medisiner. Torsdagen kom og alt hadde blitt tusen ganger verre, jeg begynnte serr nesten og gråte av og drikke vann, og svelge i det hele tatt!
Så jeg stikker ned til legevakten IGJEN! Heldigvis var det ikke lang ventetid og dobbelt heldigvis fikk jeg ikke samme legen. (btw grunnen til at jeg bruker legevakten er fordi fastlegen min er en time unna og det gidder jeg ikke! Og legevakten er til og med billigere) Han ser ned i halsen på meg og klemmer meg litt utenpå halsen. Så spørr han det utrolige flotte spørsmålet. Hvorfor har du ikke kommet tidligere?? Hmm jeg fortalte som det var og han sa du har halsbetennelse og det har du hatt lenge! Jeg tenkte "flott". Bæææææ

Så han ga meg resept på antibiotika og smertestillende. Så nå er jeg skikkelig pille narkis tar 13 piller om dagen :O for jeg fikk beskjd om og ta to paracet og en ibux + en antibiotika om morgningen, to paracet og en ibux + en antibiotika rundt middagstider og sist men ikke minst to paracet og en ibux + TO antibiotika om kvelden.

Huff oh jeg som hater piller, klarer nesten ikke svelge ppillen min engang. HAHA

Nei og nei dette ble et sikkelig klage innlegg, men her kommer det positivet! I dag klarte jeg å spise middag uten og nesten grine. HURRA klapp i hendene og dans + hopp opp og ned ;) hehe så jeg spiste en herlig middag, oppskrift i innlegget under!

Men så smart som jeg er så fant jeg ut at jeg skulle ta litt rester i 23 tiden, og jeg må vente to timer etter jeg har spist før jeg kan ta pillene mine. Så derfor tenkte jeg og dele dette med dere!
Men nå skal jeg ta pillene og hoppe i seng, må stå opp litt tidlig i morgen for å kunne legge meg tidlig i morgen kveld, for jeg reiser jo til London på mandag, må reise herifra rundt halv 9 på morgningen! Bah det kommer til å bli stress, har jo fucka døgnrytmen min helt i sommerferien!!

- Noen som gadd og lese dette innlegget i det heletatt?? :PÉn kommentar

<3 Laura

01.aug.2010 kl.01:13

Digger headeren din :)

Skriv en ny kommentar

hits