Herlig lørdag i lillestrøm by ;)

I går var jeg hele dagen i Lillestrøm sammen med mormor :) Det var herlig vær og kjempe koselig så kunne ikke ha blitt bedre! Vi startet med å sette oss ned på Pikene på Torvet for å spise lunsj! Jeg spiste en herlig kylligsalat<3 Mmm Vi ble sittende lene i solen før vi beveget oss inn på senteret for å handle noe smågreier. Jeg skulle nemlig ha noen tusjer og limstift! Haha
Etter det gikk vi igjen ut for og kose oss i solen! Det var helt sinnsykt herlig vær i går, og da kan man jo ikke vandre rundt inne på et senter!

Herlige kyllingsalaten på Pikene på torvet<3


Kl 19.30 dro vi på kino å så den fjerde Shrek filmen! Den var sinnsykt morsom, jeg trodde vel egentlig at Shrek var litt brukt opp, men de slo virkelig nye høyder med en film som er misnt like bra som alle de tre andre tilsammen! Jeg lo masse og den var spennende og romantisk! Alt på en gang, det er noe som absolutt er viktig i en film! Så jeg anbefaler absolutt dere alle til å se den enten på kino eller dvd. Den er virkelig verdt å se på Kino. Så løp og se ;)


Jeg måtte jo ofc pose ved siden av shrek skiltet! ;) hehe men hun som jobber der kom å ødla litt :P hehe

Vi merket jo at det var litt feil dag å gå på kino på, fordi det var jo så fantastisk vær ute. Men det var digg å komme seg litt ut av solen etter så mange timer også! Og filmen var drit bra så jeg angrer absolutt ikke i det hele tatt! ;)
Men som dere kan se så var det ikke mange folk der, digg var egentlig det! hehe Det var 7 andre og oss! Så det var ganske behagelig faktisk!
Tidligere på dagen kjøpte jeg meg også tre nye t-shorter! Det var en mann som stod med en slik bod på torvet, og der var det tre t-shorter for 200 kr. Så jeg var så heldig å fikk det av min kjære mormor :D Jeg har ikke tatt bilde av de, men de kommer nok senere i en outfit iløpet av sommeren ;)

Vi gikk hjem til meg fra lillestrøm, fordi det var så herlig vær. Og solnedgangen var FANTASTISK<3 På veien hjem tokk jeg noen fler bilder som jeg syntes ble veldig fine! Så enjoy!


Haha dette bildet måtte jeg bare ta, fordi det var sinnsykt morsomt hvor lange skyggene våres var!


Dette bildet syntes jeg ble veldig fint! Fontene saken som er i elven rett ved her jeg bor ;)


Måtte selvfølgelig ta et bilde av den nydelige solnedgangen også!

Jeg hadde en fantastisk dag i går, men jeg var veldig sliten når jeg kom hjem fra naboen litt over ett! Hehe. Men jeg sov alt for lenge i dag! Huff ikke bra, jeg skal ha langkjøring kl 07.00 i morgen tidlig, så jeg må legge meg tidlig i dag! Derfor skal jeg begynne å tenke på nattan allerede nå snart! Jeg skal en tur bort på bensinstajonen en tur nå for å kjøpe en burn til i morgen, så jeg våkner litt. for jeg VET at jeg kommer til å være stuptrøtt i morgen! Huff gruer meg allerede!
Men jeg blogger nok mer senere i kveld!

- Hva har du gjort i helgen?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits