La Michael Jackson hvile i fred! Slutt å ødlegg det gode ryktet hans! ( ILU<3 )

I dag er det et år siden vår alles kjære popkonge døde! Huff det føles som om det var her om dagen.
Jeg har nå sittet klistret forran tv'en i 3 timer å sett på alle disse programmene om han og hans død, og livet hans!
Jeg virkelig elsket og elsker fortsatt Michael. Han var en fantasisk mann og far. Jeg kan ikke tro at han er død, det er så urettferdig!
Jeg husker så godt første gangen jeg hørte "man in the mirror" Jeg var 5 år ca. Jeg ble helt forelsket! Løp bort til mamma og spurte hvem dette var som sang, Hun fortalte at det var Michael Jackson, jeg var 5 år så jeg hadde såklart aldri hørt om han før. Det første jeg gjorde var å be mamma kjøpe alle sangene hans. Hun gjorde såklart ikke det, så bortkjemt var jeg ikke :P Hehe Men jeg fikk en cd til bursdagen min husker jeg. Åhh det var så stas!
Michael Jackson har virkelig betydd mye for meg. Sikkert mange som føler det blir rart å si dette, men han har virkelig støttet meg gjennom mange vanskelige stunder i livet mitt! Han har så mange bra tekster å de får deg til å tenke gjennom ting på en helt annen måte. Og i tillegg er det bare utrolig digg å sette på hans musikk. Slappe av å bare lytte!
Så for meg har Michael hatt en stor betydning i livet mitt, som han har for millioner av andre mennesker også!Jeg syntes det er så utrolig urettferdig at han nå er borte, jeg tenker på barna hans! Stakkars. Det må være utrolig vondt å miste faren sin når man er så ung! Eller det er det!! Jeg mitstet selv pappa når jeg var 7, og det er det værste man kan oppleve! Og miste en forelder, vite at den forelderen ikke får se deg vokse. Jeg Skulle så indelig ønske at pappa kunne se meg. Være her og vite at jeg har det bra! Jeg vil virkelig at han skla se hvor bra jeg har gjort det i livet mitt så langt! Men tilbake til saken!
Jeg syntes utrolig synd på hans barn, og de kan ikke sørge i fred engang, hele verden er der for å få en bit av de! Æsj det er sykt hvordan verden er! La folk få sørge i fred...

Det er også utrolig trist å tenke på at Michael ikke får leve og se barna sine vokse opp! Det han ønsket seg mest i hele verden var barn også får han så kort tid med de :'( Det er ufattelig trist!Sist men ikke minst vil jeg også snakke litt om hvor stygge folk har vært mot Michael gjennom hele hans liv! Han er en sterk person og har overlevd med denne dritten i 50 år! Men når han først er død så slipper han F*** ikke unna dritten da heller? hva er det for noe tull?? Det er så unødvendig å slenge så mye dritt om han etter hans død, la han få et verdig minne slik han har fortjent! Alt folk snakker dritt om han nå går utover hans barn, dette er ikke rettferdig!
La han hvile i fred<3 La barna sørge alene! Vi kommer garantert til å få vite hvordan det går med de om en stund uansett. La de få den tiden de trenger, om det er ett år eller fem, la de være i fred!


ILU Michael Jackson<3 Du kommer alltid til å være kongen! <3

Du hadde et så ufattelig stort hjerte, alle rundt deg betydde masse for deg! Uansett om det var mennsesker eller dyr! Alle betydde noe for deg, og du betydde masse for dem! Du er en person som alltid kommer til å leve med oss!


- Har Michael betydd noe for deg?
- Hva syntes om all rykte slengingen og dritten han og hans barn får etter hans bortgang?

30 kommentarer

Susanne ♥

26.jun.2010 kl.00:07

Michael betyr mye for meg!! han er alltid den beste jeg elsker ham med hele mitt hjerte..

Jeg hater ryktene som han og barna får jeg også.. Barna har liksom nettopp mistet en stor rolle i livet deres og folk bryr seg ikke om det og slenger dritt

Michael

26.jun.2010 kl.00:09

Det er Michael Jackson-helg på RadioNorge.. Åå jeg digger den kanalen akkurat nå, sang etter sang kommer nå hele tida.. Og den kanalen har full respekt for Michael.....

Sitron&Banan

26.jun.2010 kl.00:11

Michael Jackson er en legende! Han var en utrolig bra artist og helt sikkert en familie far også! Selv om han slet litt på slutten så betyr ikke det at han er en dårlig far..

Han var også veldig glad i fansen sin! Musikken hans betyr utrolig mye, han har sanger som er litt triste, glade og energifulle å det er det som er så bra! Da kan man høre på det man føler for å høre på der å da!

Alt den drittslenginga er bare dumt.. Folk burde ha respekt for et sånt utrolig fantastisk menneske som det Michael Jackson var. Han brydde seg om naturen og alt det fæle som skjer i verden. Å jeg er helt sikker på at han gjorde en stor forskjell i livet til mange mange mennesker både gjennom musikken og seg selv.

Det var et utrolig fint innlegg av deg Marie : -)

Therese

26.jun.2010 kl.00:13

EH!! det er ingen som "ødler".... Vi elsker MJ alle sammen! lol. Og folk har heller ikke vært slemme gjennom hele michael liv?? han har haters.. som alle kjendiser og bloggere har.. ikke noe spesielt. Det var bare sladder -.-

Juliemmm

26.jun.2010 kl.00:14

MJ har laget helt fantastisk musikk som ikke kan gjenskapes noen ganger. Og all rykte spreding og slikt tull er idiotisk! La legenden leve ifred!

-God helg

Hizaki

26.jun.2010 kl.00:14

Jeg har følt det på nesten helt samme måte som deg! ;o Lenge leve MJ! <3

<3 Solfrid Espeland

26.jun.2010 kl.00:15

Hvil i fred, kongen av pop, og min engel
Hva synes du om itt innlegg om kongen?

bodil

26.jun.2010 kl.00:16

hei. jeg har stort sett holdt meg unna tvn i kveld, men nå ble moonwalker satt på. jeg har vært mj-fan i 23 år. det er som du sier: musikken hans betyr ufattelig mye for veldig mange. den har reddet liv, den har fått folk til å skjønne, til å leve. for mange virker det uvirkelig at så mange av oss ser på ham som en bror, en venn. men det er slik han har vært for oss, for fansen. vi ble en familie. nå som han er borte merker jeg både positive og negative ting. det er en del folk som har "snudd" og skjønt at han er ålreit, samtidig som pressen faktisk er litt snillere i det de skriver og ikke lenger trykker de styggeste bildene av ham. samtidig: mye av det virker hyklersk og pengejaget. at barna ikke får sørge i fred er veldig, veldig trist, selv om jeg på en måte er glad for de bildene som dukker opp av dem, der det ser ut som de har det bra. det er det absolutt viktigste nå. at de har mennesker som tar GODT vare på dem. og det tror jeg de har. heldigvis.
Ooj, den komentaren var fra meg;

Deodorant.blogg.no Kjekt å høre DIN mening om mitt innlegg

mariajoosefine

26.jun.2010 kl.00:17

helt enig ! michaek jackson kommer alltid til å være den største stjernen <3

Jeanette

26.jun.2010 kl.00:19

HELT ENIG !!!!! savner deg MJ (L) du er den beste personen som har finnes på JORD (L) savner deg :(

MADELEINE

26.jun.2010 kl.00:21

Michael Jackson betyr så veldig veldig veldig mye for meg. Føler meg så heldig som har fått sjangsen til å vokse opp med musikken, dansen og ikke minst han. Han var verdens mest fantastiske menneske og jeg er sikker på at vi aldri får oppleve en lignende person igjen.

<3

Ingvild

26.jun.2010 kl.00:22

Michael Jackson betyr ALT for meg! <3

Det høres ikke rart ut i det hele tatt å si at han har hjulpet deg gjennom mange vanskelige stunder, ikke for meg hvertfall. Men det er jo kanskje fordi jeg er STOOOOOR fan selv. Når du "kjenner" MJ, er han som en bror, bestevenn og alt mulig på samme tid.

<3

big fan

26.jun.2010 kl.00:22

han betyr utrolig mye for meg.

R.I.P

Marie Ivanda

26.jun.2010 kl.00:26

Hei du Therese! ( Jeg kom ikke inn på bloggen din, så svarer her )

Stort sett hele livet til Michael har folk vært slemme mot han jo! Oppveksten hans var helt jævelig. Han ble slått sparket og stykt misshndlet av faren sin ( Joe Jackson ) stor deler av sin oppvekst! Han ble også tvunget til å være barnestjerne. Men dette ble jo ettervært noe han elsker å gjøre (heldigvis)! Og dette med at folk prøver å få penger ut av han, det har f.eks skjedd ved to anledninger at han har blitt anklaget for pedofili fordi "offeret" og "offeretsfamilie" prøver å få penger ut av dette! Michael har aldri overgrepet noe barn!

Skal jeg fortsette?? HMM Nei gidder ikke det, men google litt så skjønner du ;)

Han har blitt utnyttet av mange mange mange medarbeidere gjennom sin kariere også, folk som bare er ute etter pengene hans!

Håper dette klarnet det litt opp for deg ;)

- Marie Ivanda <3

Sandra

26.jun.2010 kl.00:31

Love lives forever. MJ er en legende.

Annie

26.jun.2010 kl.00:32

La han hvile i fred, han fikk nok negativ oppmerksomhet når han levde, og faske rykter.

Han er borte, og pressen plager fortsatt han, og ikke minst barna hans. Han elsket de over alt på jord, han snur seg i graven når han ser medias teite oppførsel. Hvorfor dra opp gammel falsk dritt! MJ DU ER KONGEN! JEG ELSKER DEG!

Liker du MJ! Ta en titt på: anniekatarina.blogg.no

Alanatalie

26.jun.2010 kl.00:39

Ikke betydd noe for meg. Har aldri hatt noe forhold til hans musikk , men selvfølgelig en god artist .

Desverre har det seg slik at noen MÅ slenge dritt om andre uansett hva . Det er helt umulig og gjøre noe med . Men det burde kunne oversees .

Makeupartist Heidi Larsen

26.jun.2010 kl.00:46

Har skrevet om han jeg også,om anklagelsene osv.

Han har betydd utrolig mye for meg. Jeg har vært en stor fan hele livet. Begynte å like michael j når jeg var 7 år, nå er jeg 26.Jeg skulle på konserten hans og gledet meg utrolig mye :/. Jeg synes det er ufattelig trist det som har skjedd med han. Det ble jo bevist at anklagelsene var bare oppspinn,men media fokuserer kun på det negative fordi det er det de tjener på. De prøvde ikke engang å gjøre det godt igjen da han ble frifunnet.De orket ikke å skrive om hvorfor han ble frifunnet og om bevisene engang.

Media drepte michael :(

MilleDille

26.jun.2010 kl.00:50

Enig med SitronBanan.
MJ RIP!
HAn er en legende ^^
VIl ha han tilbake !

Line

26.jun.2010 kl.00:54

Synd han dode, men har aldri vert fan av han eller noe sant, sa det at han dode pavirket ikke meg

CAMILLA

26.jun.2010 kl.00:56

Michael Jacksons musikk vokste jeg også opp med, og jeg forguder han som den kongen har var og fortsatt er. Men at vi ikke skal la han være i fred, hmmm! er ikke helt enig med deg der fordi ene dokumentaren som ble sendt på TV3 i dag "ett år etter michaels død" eller hva det het, overbeviste nok en god del av folket om at han er uskyldig i alle anklagelser osv som han har blitt beskyldt for, så dokumentarer som dette syns jeg vi absolutt skal få tilgang til for at folk skal få vite sannheten og ikke gå rundt å tro han var en pedofil galning, men faktisk en bra person som bevis kan motsi at var pedofil.

At han er død, WOW, det er utrolig urettferdig og helt forferdelig(!!!!). og ja, enda mer urett at media skal lage så mye oppstyr for familien rundt dette, men folk er nysjerrige når det er en så stor person som er død og som etterlot seg så utrolig mange ubesvarte spørsmål som gnager på de som engasjerte seg i Michael Jackson, hvor kanskje bare familien og de nærmeste kan gi oss svar på. Det er urettferdig, men igjen, det er ikke lett å være familie til en så utrolig legendarisk konge...

(Herlig å se noen som skriver om Michael Jackson)

Stylez

26.jun.2010 kl.01:15

RIP kjære Michael..

Jeg har skrevet litt om alt han betyr for meg..les det gjerne.. :)

Hanne

26.jun.2010 kl.01:16

R.I.P

Jeg blir rett og slett sur når folk kommer med stygge kommentarer om MJ.

cathrine

26.jun.2010 kl.01:21

Mhm, han var helt herlig! utrolig bra musikk og show. Var ganske så lita jeg også da jeg begynte å høre på han, hehe var såå fasinert over musikk videoene hans=D

Julie Naomi

26.jun.2010 kl.01:22

Michael Jackson betyr mye for meg. Han var en fantastisk person, og verden har mistet en utrolig nydelig mann!

Ryktene og drittslengingen syns jeg er utrolig dårlig gjort, mot både han, familien hans og fansen. En far, underholder, sønn, bror, artist, danser, rett og slett en mann av få har dødd, la han få hvile i fred!

G

26.jun.2010 kl.01:25

R.I.P Michael Jackson. <3

For å si det rett ut, så tror jeg Michael Jackson var en fantastisk mann! Jeg tror han var både jordnær og godhjertet, og jeg tror han holdt avstand fra alt som heter narkotika og alkohol! Han var en fanatiker av barn og barndom, og siden han selv ikke fikk en god barndom forsøkte han å lage sin egne barndom i Neverland - noe jeg tror han fikk godt til! Dessuten holdt han på med mye veldedig arbeid, og noe av det arbeidet foregår den dag i dag. Hovedsaklig ga han penger til vanskeligstilte barn.

All dritten som blir slengt om kongen tror jeg er bare bullshit! Det er helt utrolig hvor langt mennesker er villig til å gå for å skaffe seg penger, altså.. Ærlig talt - er det verdt å ødelegge livet til et annet menneske? Nei, ikke faen! Synd at det var det som skjedde med Michael Jackson.

Jeg håper musikken til Michael Jackson kommer til å leve videre for alltid, og at mennesker som blir født 50 år fra nå kan høre for et fantastisk menneske han var! Det er helt forferdelig at han er død, og jeg kan iaf ikke fatte at det har godt et helt år! Michael Jackson, I love you. <3

Heidi Jeanette

26.jun.2010 kl.01:38

Har aldri vært noe fan av MJ, men det lille jeg har hørt / sett om han virker positivt ! :) Ryktene om han bryr meg midt i rompa, alle kjendiser får rykter :)

Lisa Carina (:

26.jun.2010 kl.01:49

rest in peace <3

megog44

26.jun.2010 kl.01:57

Jeg likte MJ da jeg var liten, broren min hørte mye på han. Men etterhvert som han ble seende mer og mer uekte ut, og ryktene om at han holdt på med barn, begynte jeg å ikke like han så masse. Men synes man bør la døde mennekser hvile. Det har jo vist seg etter hans død, at han faktisk hadde en hudsykdom som gjorde at han ble lys. Etter at han døde fikk jeg faktisk mer respekt for han igjen, og mye av musikken hans er faktisk ganske bra :)

Skriv en ny kommentar

hits