Et mareritt av en butikktur!

I dag var jeg nødt til å dra på butikken for å kjøpe meg middag, så jeg bestemte meg for å bare stikke bort på Coop Obs som er 800 meter borte i gata, jeg pleier ikke handle der fordi butikken er MEGA stor og det er umulig å finne det man skal ha, men jeg tenkte at det gikk greit sålenge jeg ikke skulle ha så mye!

SÅ jeg kommer inn på obs, som det vaneligvis er umulig å finne noe som helt og de hadde seff om bygging så det var tusen ganger vanskeligere å finne ting. Jeg løp butikken rundt 20 ganger kun for å finne kjøttdeig. Og når jeg ettervært hadde funnet alt jeg skulle ha bortsett fra Aromatkrydder ga jeg opp å spurte en av de som jobbet der, men han hadde heller ikke peiling, fordi de bygget jo om! Så da løp jeg 390 runder etter han for å finne aromat krydderet!

Til slutt når jeg endelig kom frem til kassen etter en time rundt inne i butikken var det en kilometer lang kø og alle skulle vist handle for hele sommeren, huff!
Til slutt var det endelig min tur, da var hamburgerne tinte,melken var kokene og osten var smeltet, ja anyway. Men så fikk jeg verdens tregeste kassadame. Og om ikke det var nok så var det kun strekkode på halvparten av tingene tydeligvis pga ombyggingen :S Hmm Så det tok evigheter.

ENDELIG var hun ferdig å jeg kunne betale, men da bestemte kortet mitt seg for å ikke funke, men etter sikkert 40 forskjøk gikk det. Jeg begynner å pakke alle de smeltete og varme matvarene mine ned i posen. Da klarer jeg å få tidenes største papirkutt ( takk skal dere faen meg ha Her og Nå! ) Når jeg har pakket matvarene sammen og er på vei ut av døren kommer jeg på at jeg glemte å kjøpe brød!! WTF??

Og her kommer LYSPUNKTET! heldigvis er det en baker ved utgangen av obs så da kjøpte jeg meg heller to horn. Hurra endelig en lykkelig slutt.. Men den gang ei!
På vei hjem de laaaaaaaaaaaange 800 meterne hjem holder jeg på å bære meg i hjel for jeg kjøpte jo seff alt det tyngste i butikken tydeligvis. Når jeg endelig kommer opp trappen i leiligheten og får låst meg inn.
Snubler jeg inn og matvarene flyr rundt over alt! Huff Huff

Men uansett ja dette var ingen lykkelig butikktur akkuratt. Ahh skal ALDRI handle på obs igjen :P Men nå sitter jeg endelig i sofaen 2 og en halv time senere, varene er pakket ut og jeg orker nok ikke å lage meg noe middag uansett. Og det var jo det som var hele meningen med butikkturen! Lager meg nok et horn med ost og skinke! Blir nam<3

- Har dere hatt lignende butikkturer før? Fortell gjærne ;)

Så nå skal jeg sappe av litt, er drit sliten..
Blogges senere ;)

Én kommentar

Kristine

22.jun.2010 kl.21:52

Hahaha! Det hørtes artig ut :P

Skriv en ny kommentar

hits