Barnehage vs Rusinstutisjon

Hei dere ;)
Jeg er veldig sliten om dagen, jeg har ikke peilig på hvorfor, men er vel kanskje fordi jeg endelig kan slappe av. Har hatt utrolig mye stress med skolen de to siste måndene. Nå er jeg endelig ferdig på skolen (bortsett fra avsluttning på fredag) Og jeg kan nå puste lettet ut med et flott vitnemål :) Så jeg er utrolig fornøyd med min egen innsats med skolen dette året, og jeg har virkelig jobbet for det også. Og det viser seg jo at gir bra resulteter!

Jeg er endelig ferdig på skolen og jeg er nå klar for å komme meg ut i arbeidslivet, iallefall som lærling. Jeg er veldig usikker på om jeg vil jobbe lærlingtiden min i barnehage. Jeg trives veldig godt i barnehage og det er en flott jobb, men jeg vil jobbe med ungdom med rusproblemer, eller voksene med rusproblemer. Det er dette jeg vi jobbe med når jeg blir utttdannet og jeg føler kanskje at da er det like greit å jobbe i en slik instutisjon under lærlingstiden også.
Jeg driver og prøver å fikse meg en læreplass i en rusinstutisjon, men er ikke så mange læreplasser tilgjengelig. Det har nå også dukket opp en ledig læreplass i nesåsen barnehage, så jeg skal kontakte de og prøve å få et intervju iallefall :)

Nei huff, jeg er så usikker på hva jeg vil neste år. Jeg er litt lei alt stresset og presset når det gjelder dette, så jeg vurderer å ta et "fri" år fra dette og skaffe meg en annen type jobb, men samtidig så trives jeg utrolig godt med denne type jobber som jeg har muligheter til gjennom lærlingtiden. Så jeg får se hvordan det går. Jeg skal iallefall prøve så godt jeg kan å få men en læreplass også får vi se ;) Jeg vil jobbe med mennesker, det er det ingen tvil om!

- Hva tenker dere om dette?
- Hadde dere jobbet to år som lærlig i barnehage når dette er noe dere ikke ville ha jobbet fast med senere i livet?


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits