Åndenes Makt!

Nå har jeg sett på Åndenes makt, jeg syntes det er veldig spennende, jeg tror vel egentlig på ånder og spøkelser osv, men det er noe i meg som sier at det ikke finnes. Men jeg tror og jeg liker og tro!
For vist man ikke har noe å tro på i verden, hva skal man gjøre da? Man må jo ha noe slags tro! Det har ALLE!
Det kan være alt fra Og tro på Ånder, et liv etter døden, gud,jesus,alla,budda. Eller rett og slett bare tro på deg selv=)

Jeg mener det er viktig og tro! Jeg tror selv litt på Ånder og jeg tror på Jesus og Gud (Alla og Budda) Jeg mener de tre siste er samma person, bare at de har forkjellige navn i forkjellige land og relgioner. Jeg er kristen, men jeg tror ikke på alt som står i bibelen, det er en bok som noen har skrevet. Det er ikke noen av de som levde mens gud eller jesus levde som har skrivi den, så derfor kan ikke alt være sant, men jeg tror på noe av det, og det holder lenge for meg!
Jeg føler det er viktig og ha noe og tro på. På denne måten kan man selv velge hvor man vil høre til eller hvordan man mener livet er/vil bli!
Jaja dette var da litt hva jeg mener,tror og føler;)

men iallefall, jeg syntes åndenes makt er veldig spennende og interessant=)


- Hva ser du i dette bildet?

Btw, vet dere hvem jeg satt på flyet sammen med til Thailand?

Jo nemlig Lilli Bendriss fra akuratt Åndenses Makt! Hvor kult er ikke det? hehe


- Tror du på Ånder?
- Hva tror du på?Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marie Ivanda - Superkjendisen ;D

Marie Ivanda - Superkjendisen ;D

19, Skedsmo

Hei=) Jeg heter Marie Ivanda er 19 år og bor på strømmen;) Lurer du på noe? spør da vel! :D Kontakt: Marie-Ivanda@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits