Noen er VIRKELIG noe for seg selv! haha

I går var jeg en tur oppe på senteret og handlet noen godisstenger og klorepinne til Milli<3 Og når jeg sto å ventet på bussen kom det en dame bort og spurte om bussen hadde kommet, og jeg svarte nei den kommer snart. Også plutselig peker hun bort på Maxi og sier skikkelig høyt ALDRI HANDL FERSKMAT DER!! jeg bare: Jaha hvorfor ikke?
Nei du skjønner vi kjøpte middag der for 2 månder siden og vi ble matforgiftet hele familien, jeg mannen min, begge barna og svigerfamilien. Også fikk jeg igjen pengene før nå! Også ble vi snakkenes litt om det for jeg følte at hun trengte og snakke litt. Plutselig begynner hun og vise bilder av mannen sin og fortalte at han var spansk og at han var fra Barcelona og at de hadde hus der og at de var der hver sommer og ferie osv osv.
SÅ spør hun meg om hun kunne spørre meg om noe personelig. Jeg svarer jo selvfølgelig ja. Og da fortalte hun om at hun hadde hatt en livmor operasjon for to månder siden og har hatt mensen siden det, så spør hun om det er vanelig? Jeg svarer jo nei. Også fortsetter hun med at jeg har hatt problemer med mensen lenge men plutselig nå har den vært i 2 månder før så hadde jeg ikke i det hele tatt. Jeg prøver og råde hun til og gå til legen for kan jo hende det er åpent sår etter operasjonen så det burde skjekkes, men da begynner hun og "hisse" seg opp og sier hun kan ikke gå dit for han er mann osv.. Så da nikket jeg bare meg enig:P hehe

Også når vi kommer på bussen begynner hun og fortele om mannen sin og at hun kaller han pølsa osv, og det var fordi han har ( ja du skjønner vel) hehe Også forteller hun at Sp''''' hans funker utrolig bra fordi hun er gravid med tvillinger, og det skulle vist være umulig fordi ingen i familien hennes hadde hatt tvilinger. Men HALLO! Mannen din kan jo ha det i familien ( sa ikke det da men) hehe Også begynner hun og fortelle hvordan de møtten (hun og mannen) og at hun ikke kunne snakke spansk så de forstod ikke hverandre de to første ukene og da kunne de bare ha S'' osv..


Men som dere skjønner så var hun litt gal! hehe Hun snakket om utrolig mye mer, men dette var det "viktigst" og sykeste hun snakket om! hehe Og bussen tok bare 5 min også ventet vi i 5 min på den ca:P
Men dere skjønner vel kanskje at jeg ble forskrekket? :P hehe Hun var vel ensom og trengte noen og snakke med da!

- Har du opplevd noe sånn?
- Hva tenker du om de? Trenger de noen og snakke med? eller er de bare "sprø" ?Én kommentar

Huff ja noen er virkelig rare :P Haha

Skriv en ny kommentar

Marie Ivanda

Marie Ivanda

19, Skedsmo

Hei=) Jeg heter Marie Ivanda er 19 år og bor på strømmen;) Lurer du på noe? spør da vel! :D

Kategorier

Arkiv

hits