Hvorfor er kjærlighetens gåte så gåtefull?

Hmm, ja det kan man spørre om!
Når man møter en ekskjæreste eller en person man har vært forelsket i eller noen man har hatt noe på gang med, hvorfor blusser følelsene opp igjen?? Det syntes jeg er noe dritt, for egentlig er man jo for lenge siden over den personen, men så BANG! står han der også er man plutselig ikke over han alikevell? hva er det for noe tull?
Jeg syntes de som fant opp menneske eller sånn vi ble utvikler eller hvordan vi mennesker kom til jorden, de gjorde en utrolig dårlig jobb når det gjelder dette! hvorfor kan man ikke bare være over noen når man er over noen??
Jeg er sikker på at noen av dere har opplevd det samme! har jeg rett?
Jeg mener vi burde ikke bli utsatt for den slakt "lidelse"! ikke at det er en lidelse men det er jo noe man helst vil unngå eller hva? Du har jo bestemt deg for og være ferdig med den personen, og du er det! Men så er du det ikke alikevell!! dette er så utrolig frustrerende! For man vil jo ikke være sammen med den personen lenger heller, det er jo en grunn til at det ble over in the firs place liksom!
Men dette har ingen god forklaring, denne følelsen er vel noe man bare må leve med, er det ikke?


( Bildene er tatt fra google )

- Har du opplevd dette før?
- Hva er ditt tips?Én kommentar

RosaPinkyy - MOTEBLOGG!

19.jan.2010 kl.00:50

Ser den!

Har ikke følt sånn med noen andre enn Ivan egentlig.. Var alltid sånn at når jeg møtte han mellom vg.1 og til nå vi ble sammen så fikk vi begge følelser for hverandre igjen, typisk :P Men nå er jo det en god ting da, har opplevd masse i løpet av de to årene som er til å le av i etterkant ^^

RosaPinkyy <3

Skriv en ny kommentar

hits