Mascara - Hvam er din favoritt?

Jeg har i den siste tiden testet 3 forskjellige Mascara. En vannfast og to vanelige. Så her kommer iallefall min mening om de:


59 kr (H&M)
 Mascaran er jeg ikke helt sikker på hvor kommer fra, tror det er fra Maybeline, men altså ikke helt sikker.
Dette er en Mascara som er helt ok. Jeg har hatt den en stund nå egentlig. Den er også veldig fin og bruke til "overmascara" som jeg kaller det, det vil si at vist du vil fylle på litt mer mascara iløpet av dagen er denne veldig fin, for den har en hard kost og den gjør det slik at det ikke blir klomper. Jeg føler ofte at vist jeg tar på samme mascaraen jeg tok på på morningen en gang til iløpet av dagen så blir den klompete. Men denne er altså fin til det. Dette er en bra maskara for de som ikke liker klomper;)

Karakter 4
109kr (H&M)
False lash Effect Waterproo
Denne Mascaraen med jeg utrolig skuffet over, vippene blir værken fyldige eller lenger. Og Det som er værst er at det går ikke ann og få den av igjen! Jeg prøvde med sminkeservietter for vannfastmascara, såpe osv. Den gikk retten og sletten ikke av. Så vist du pleier og farge øyenvippene så anbefaler jeg heller deg og kjøpe denne mascaraen! det er billigere. Så denne mascaraen syntes jeg ikke er noe bra:

Karakter 1

139kr (H&M)
Loreal Paris Double Extension
Denne Mascaraen er utrolig bra, Vippene blir lenger og får mer volum. Den er også lett og få av(den er jo ikke vannfast) Men selv om den ikke er det så renner den heller ikke vist du bader med den! Dette er en Mascara jeg har brukt ganske lenge nå, selv om jeg har prøvd forskjellige så er det alltid denne jeg detter tilbake på! Det eneste minus er at den tar lenger til og ta på sålenge det er to forskjellige. Men hellers har denne alle mine "krav"

Karakter 5+


- Har du en favoritt Mascara? Skriv navnet i kommentarfeltet! :DÉn kommentar

Ja, jeg har en fra GOSH med grønn kork ^^ Husker ikke helt hva den heter.

Jeg har prøvd den du har i midten, men den som ikke er vannfast, syns den var veldig bra!

RosaPinkyy <3

Skriv en ny kommentar

Marie Ivanda

Marie Ivanda

19, Skedsmo

Hei=) Jeg heter Marie Ivanda er 19 år og bor på strømmen;) Lurer du på noe? spør da vel! :D

Kategorier

Arkiv

hits