Barack Obama ;D

Jeg digger Obama, han er så kul:P hehe
Jeg syntes han er en man med ben i nesa, det han sier kommer rett fra levra;) Jeg liker måten han er på i forhod til "sitt folk". Jeg liker mye av det han står for. Og ja rett og slett jeg digger han:) Jeg vet at det er mange der ute som også hater han osv, og jeg er ikke interresert i og starte en diskusjon om det, men alle har sine meninger sant? Det er helt greit for meg at dere sier akk hva dere føler/syntes om han, men jeg liker han veldig godt.
Han sier at det er viktig med krig for og skape fred osv, i forhold til det er jeg egentlig litt uenig, men samtidig enig.
Det er jo en del kriger som har gjort ting bedre og et er mange kriger som har gjort hel Jævelige ting. Som f.eks andre verdenskrig. Jeg er veldig "fasinert" av andre verdens krig ang ting som skjedde og historien rundt det osv, men jeg personelig syntes det er noe av det jæveligste værden har vært utsatt for. Men tilbake til saken. Obama er jo nå i Norge som sikkert alle vet. Jeg syntes det er en flott ting at han kommer hit selv for å hente fredsprisen sin, mange syntes han skulle fått den i posten som alle andre, men jeg syntes det er en utrolig bra ting at han kommer selv, for det viser at han bryr seg om "sitt folk" og at han er interresert i å møte personer som ser opp til han også her i Norge. Konen hans Michelle er vel den perfekte førstedame syntes jeg, og det syntes tydelig vis Obama også;) hehe Han er jo faktisk gift med henne så:P (Vet faktisk ikke 100% sikkert om dem er gift men jegner med det) Hun er kul, vakker og moteriktig. Og verdensvant ettersom hva jeg har fått intrykk av. Hun er en god rollemodell for alle kvinner/jenter i alle aldre. Og alle disse tingene er jo viktige "egenskaper" man trenger for og være nettopp førstedame;)
Men det jeg egentlig vil frem til er at usa har virkelig valgt riktig president. Det er det jeg mener, og det er jo tydeligvis veldig mange andre som også mener det. Han er en staut mann men ben i nesa;) Så for og ta en "Pernille" ( hun fra x-faktor" Haha! Dette innlegget er dedikert til deg Obama<3 Jeg digger deg !!

obama

obamafamily

Hva syntes DU om Obama med familie?

- som sakt så er jeg ikke interresert i og starte en mega diskusjon om dette, men det er bare og si meningen sin;)


uten navn
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marie Ivanda

Marie Ivanda

19, Skedsmo

Hei=) Jeg heter Marie Ivanda er 19 år og bor på strømmen;) Lurer du på noe? spør da vel! :D

Kategorier

Arkiv

hits